Despre

Ce este Sportul Columbofil International.net ?

Sportulcolumbofilinternational .net a fost fondat in anul 2014 ca si un site simplu si accesibil tuturor columbofililor din tara si din strainatate. Dorind sa oferim cat mai multe informatii tuturor columbofililor si pasionatilor de porumbei am venit in sprijinul lor cu acest site. La inceput poate vom fi priviti cu scepticism, dar pe masura ce timpul va trece suntem siguri ca vom deveni unul dintre cele mai bune saituri de specialitate din Romania in materie de informatie columbofila online.

Care este misiunea noastra?

In primul rand dorim sa furnizam columbofililor in timp util informatii despre sportul columbofil din toata lumea, crescatorilor de porumbei din Romania. Corectitudinea si rapiditatea prin care publicam stirile este un alt factor pe care dorim sa il tinem la un nivel ridicat si transparent. Totodata, furnizam columbofililor articole, interviuri (video, audio, text), recenzii, informari de la evenimente nationale si internationale, dorim ca prin intermediul acestui sait sa oferim posibilitatea tuturor crescatorilor de porumbei cu rezultate de la noi din tara dar si din Belgia, Olanda, Italia, Germania, Franta etc. sa-si faca cunoscute rezultatele, valoarea porumbeilor si metodele de zbor.

Cum reusim sa ne mentinem standardele la cel mai inalt nivel?

Numai prin munca si daruire reusim sa ne mentinem standardele la cel mai inalt nivel. In principal dorim sa promovam sportul columbofil din Romania, Belgia, Olanda, Germania, Italia ,Franta etc.. Chiar daca stirile noastre sunt foarte diversificate din toate colturile lumii dorim sa ne concentram in mare parte pe tarile enumerate mai sus, dar nu numai in fiecare tara enumerate mai sus saitul nostru detine colaboratori de succes :

Prin livrarea in timp real, corect si detaliat a informatiilor despre sportul columbofil din toata lumea, a stirilor si a evenimentelor care se petrec in fiecare zi.

Totodata incercam sa aducem la cunostinta date despre toti columbofilii rasfirati in toate colturile lumii pentru a creste nivelul columbofiliei din Romania si pentru a da posibilitatea tuturor crescatorilor de a intra in contac direct cu oricare campion din lume, pentru achizitionarea de porumbei, pentru a discuta in amanunt despre acest sport si de ce nu, pentru a lega prietenii pentru o viata intreaga.

Activitatile principale ale site-ului Sportulcolumbofilinternational.net

Revista columbofila tiparita de noi si distribuita gratuit de catre Uniunea Crescatorilor Profesionisti din Romania cu denumirea :

“ Sportul Columbofil International “

Revista columbofila online .

Promovarea sportului columbofil si a celor mai buni crescatori din intreaga lume ( Belgia,Olanda, Germania, Italia, Franta si nu in ultimul rand din Romania ).

Licitatii online si vanzari cu pret fix de porumbei printr-un sistem modificat special in acest sens in care plata se va face direct catre crescatorul de porumbei care a postat in sectiunea de vanzari .

Stiri, anunturi, articole, reportaje si noutati structurate pentru fiecare judet din tara.

Website partener oficial al U.C.P.Romania care ofera vizitatorilor sansa de a intra in contact direct cu oficialii.

Partener autorizat al U.C.P.Romnaia

Sportulcolumbofilinternational.net este un website columbofil din Romania care este un partener official si autorizat al Uniunii Crescatorilor de Porumbei din Romania dar care isi pastreaza totodata echidistanta fata de celelalte federatii din tara si care nu doreste sa intre in conflicte de interese si polemici cu nici un crescator din Romania sau din strainatate . Un website care promoveaza sportul columbofil din Romania impreuna cu toate informatiile aferente. In acelasi timp este si un promotor al etapelor judetene si nationale desfasurate in cadrul uniunii si federatilor din tara si din strainatate.

In concluzie:

Nu vrem doar sa aducem stiri – vrem sa aducem cele mai bune, actualizate si corecte stiri.

Nu vrem doar sa aducem columbofili – vrem sa ii facem sa discute si sa lege prietenii de o viata.

Nu vrem doar sa publicam communicate vrem sa facem in asa fel incat toata lumea sa le inteleaga.

Site-ul web Sportulcolumbofilinternational.net este proprietatea Romanian Racing Pigeons International, cu sediul profesional in Mizil, Str. Stefan Cel Mare, Nr. 65 Judet Prahova, administrat de catre Luiza si Dan Dobrescu.

In speranta ca acest site va deveni unul dintre prietenii dumneavoastra, va multumim anticipat si asteptam sugestii folosind formularul de Contact  sau la adresa de e-mail:

contact@sportulcolumbofilinternational.net

Autentifică-te mai jos

Completează formularul pentru a te înregistra

Recuperare parolă

Introdu Utilizator si Email pentru a-ți recupera parola