Team Sportul Columbofil International

Team Sportul Columbofil Internațional a luat naștere din dorința de impunere pe piața site-urilor de specialitate columbofila prin prosefionalism, calitate și claritate.Team SCI este formata din 2 persoane daruite, active și pregătite pentru nevoile columbofililor in  2020, în persoana lor: DANIEL DOBRESCU si LUCA RAZVAN.

Site-ul nostru va dispune de un întregul lanț columbofil pentru dezvoltarea crescătorului, cât și a propriei crescatorii. Vom dispune de o materie vasta de articole cu interviuri ale marilor campioni din tara cat si din strainatate, articole pentru întreținea și sănătatea porumbeilor, articole pentru produsele columbofile care sunt in piata deja cat si cele care apar si modul de folosire al acestora .Un lucru nou in meniu adresat direct crescatoriilor din România va fi “Sfatul Medicului” pentru acest lucru ne-am adresat renumitului medic veterinar TUDORAN CATALIN ( ROMVAC ) acesta va sta la dispozitia crescatoriilor oferindu-le raspunsuri si sfaturii la diferite intrebari de specialitate.

Activitatea prioritara a site-ului se va învârti în jurul licitatiilor și a vânzărilor la preț fix.

În acesta primăvara ne-am propus un nou concept, unic în România, mai exact: vânzarea puilor doar de la mari campioni nationali si provinciali, numai campionii care fac parte din cele 2 federatii puternice din Romania F.N.C.P.R si U.C.P R la prețuri acceptabile, destinația acestor pui fiind prioritara pentru columbodroame si lotorile de zbor. Un concept nou, ce credem noi ca va prinde în România și va fi de bun augur.  

Transportul va fi facut fara intarziere si in conditii optime de catre LUCA RAZVAN, un transportator serios si calificat marturie pentru acest lucru sta in feedback-ul pozitiv receptionat din toata tara.

Pentru ediția de toamna pregătim surprize mari pentru licitațiile de porumbei si pret fix , dar pana atunci echipa “Sportul Columbofil International” va doreste mult succes în noul an columbofil.

×
×

Cart

  • Minimum length of 6 characters.

 

Nu puteti cumpara.

Pentru a avea acces trebuie sa fiti autentificat.

Nu aveti cont? Inregistrati-va aici.

Comfirmare achizitie

Dupa comfirmare o sa fiti contactat in….